Enthousiasme voor drijvende Spelen

28/11/2011


The Floating Games heeft zijn plannen  met veel succes gepresenteerd op een bijeenkomst van League of Experience. Wouter Zaaijer, partner bij OeverZaaijer architectuur, kreeg 25 november voor een gehoor met onder meer Guus Hiddink, Frank van den Wall Bake, VWS-directeur Bart Zijlstra en IOC-erelid Hein Verbruggen veel positieve reacties op zijn plan voor drijvende Olympische Spelen van 2028 op het IJ in Amsterdam. Na afloop gonsde het op Twitter. Vooral omdat het een briljant plan werd gevonden en iedereen zich afvroeg waarom  Rotterdam afwezig was. De bijeenkomst richtte zich vooral op de vraag hoe Nederland warm moet worden gemaakt voor het organiseren van grote toernooien. Een van de suggesties was: maak Pieter van den Hoogenband minister van Sport. The Floating Games is een gezamenlijk plan van KondorWessels Vastgoed en OeverZaaijer architectuur en stedebouw. Voor een filmpje klik HIER.

[Facebook] [LinkedIn] [Twitter]

< Terug